Digitale rekeningen – Apotheek Dalem – Tilburg

Uw apotheek in Tilburg

Apotheek Dalem is uw vertrouwde full-service apotheek. Begin 2023 hebben wij ons klanttevredenheidsonderzoek gedaan en heeft u ons een ruime 8,5 gegeven! Een resultaat waar wij trots op zijn. Maar vooral de opmerkingen maakten ons erg blij. Een greep uit de opmerkingen:

 • "Het team staat altijd voor je klaar en denkt met je mee"
 • "Gelukkig hoef je niet zo lang te wachten"
 • "Vriendelijke gezichten en goede service"

Ook in 2024 staan wij weer voor u klaar met onze zorg. Met een nieuw logo, maar met dezelfde vertrouwde gezichten. Als zelfstandige apotheek zijn wij in staat snel met u te schakelen en zorg-op-maat te bieden, zonder dat een groot concern hierover zijn zegje moet doen. Snel, persoonlijk, gemakkelijk.

Onze services:

 • Gratis 24 uur per dag uw medicijnen ophalen in onze 24-uurskluis
 • Gratis bezorging
 • Wij vragen uw chronische recepten automatisch voor u aan
 • Altijd uw medicijndossier beschikbaar op computer of telefoon
 • U wordt altijd snel en vriendelijk geholpen.
 • U krijgt altijd een duidelijk bericht wanneer uw medicijnen weer klaar staan
 • Voor vragen of een gesprek met de apotheker kunt u altijd contact opnemen.
 • Op alle zelfzorgproducten standaard 5% korting.

Medicijnconsult

Voor een persoonlijk medicijnconsult bent u welkom in onze apotheek. Wij hebben hiervoor een aparte spreekkamer om uw privacy volledig te kunnen garanderen. De aparte spreekkamer is ingericht voor het bespreken van langere vragen, een uitgebreid medicijnconsult of delicate kwesties. U kunt hiervoor een afspraak maken met uw apotheek.

Terug naar overzicht

Digitale rekeningen

Per 1 maart zijn wij digitaal gaan factureren. Hiervoor is het van belang dat wij uw juiste e-mailadres en mobiele nummer hebben. Omdat onze facturen (medische) persoonsgegevens bevatten, vinden wij het belangrijk dat er een beveiliging op de factuur zit. Met een sms-bericht kunt u de factuur openen.

Automatische incasso

Uiteraard is het ook mogelijk uw factuur automatisch te laten incasseren. Standaard schrijven wij rond de 25e van de maand af. Heeft u dit nog niet geregeld, kunt u onderstaand formulier printen en invullen. Als u dit dan inlevert in de apotheek, zorgen wij dat het voor de komende facturatieperiode in orde gemaakt wordt.

Machtiging Automatische Incasso

U ontvangt altijd een factuur van ons, dus ook als u een automatische incasso heeft. Zo heeft u altijd een overzicht welke geneesmiddelen geleverd zijn.

Heeft u vragen over uw facturen?

Als u vragen heeft over uw facturen, kunt u het beste een mail sturen. Vermeld dan altijd het factuurnummer en uw vraag. Mocht u de factuur al betaald hebben, vragen wij u ook een betaalbewijs (kopie bankafschrift of schermprint van internetbankieren) toe te voegen.

Publicatiedatum: 10-03-2023